Neomezená data od T-Mobile jsou podle Babiše úspěchem jeho týmu. Operátor to popírá

18. června 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Premiér Andrej Babiš

Poté, co mobilní operátor T-Mobile v pondělí představil svou nabídku neomezených dat na léto, na změny rychle zareagoval i předseda vlády. Ten na Twitteru uvedl, že se jedná o výsledek dlouhého jednání jeho týmu. Společnost to však razantně popřela.

Na informaci o novém letním balíčku s neomezeným internetem zareagoval na svém Twitteru i premiér Andrej Babiš. “Tak konečně. První krok. Díky moc T-Mobilu za rozhodnutí přinést lidem v létě neomezená data. Je to společný výsledek dlouhého vyjednávání mého týmu,” napsal Babiš, v jehož týmu jsou např. ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček, vládní zmocněnec pro oblast IT Vladimír Dzurilla nebo poslanec ANO Patrik Nacher.

Vedení společnosti T-Mobile však s premiérem nesouhlasí a jeho slova jasně popřelo. “I když je pravda, že se zástupci státu, kteří mají telekomunikace na starosti, průběžně jednáme, během příprav konkrétních nabídek s nimi rozhodně přímo nespolupracujeme,” uvedl operátor na Twitteru. A společnost zareagovala i přímo v komentářích pod příspěvkem premiéra Babiše. “Jde hlavně o to, že příprava téhle nabídky probíhala pouze v naší režii, proto jsme to chtěli uvést na pravou míru,” stojí ve vyjádření.

Společnost T-Mobile v pondělí představila na Česko poměrně nevšední nabídku balíčku na léto, který přináší i neomezená data zdarma. Balíček je platný vždy na 30 dní, po jejichž uplynutí ho lze opět prodloužit. Funguje však pouze od 20. června do 31. srpna. Na konci srpna se o půlnoci automaticky vypne.

Zprávy - další články

Doporučujeme