Zpěvák Ricky Martin ukázal své děti

27. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Ricky Martin (Foto: Profimedia)

Ricky Martin udělal radost všem fanouškům, když na sociální sítě sdílel fotku svých synů. Rodinka si totiž užívá dovolenou v Tokiu, a i když zpěvák nepatří mezi rodiče, kteří své potomky za každou cenu tlačí na sociální sítě, tentokrát udělal vzácnou výjimku.

Spatřit dvojčata Rickyho Martina není jednoduché. Zpěvák brání soukromí svých patnáctiletých synů za každou cenu, ale v rámci dovolené v Tokiu přeci jen jednu fotku na sociální sítě nahrál. Dvaapadesátiletý umělec k fotce připsal: „S těmito kluky svítí Slunce vždy. Zdravíme z Japonska.“

Ricky Martin (Zdroj: Ricky Martin Instagram)

Na fotce Ricky stojí mezi svými syny a nutno dodat, že tahle rodinka má charisma na rozdávání. Dohromady má zpěvák čtyři děti: dvojčata Mattea, Valentina a také holčičky jménem LuciaRenn. Rodina si prošla náročným obdobím poté, co Martin oznámil šokující rozchod se svým manželem Jwanem Yosefem a po sedmi letech manželství se rozvedl.

“Tohle prostě není snadné. Každé odloučení je těžké, ale věřím, že se to muselo stát. Naštěstí máme s bývalým manželem skvělý vztah a vychováváme společně naše děti,“ prozradil v rozhovoru pro Ventaneando.

Celebrity - další články

Doporučujeme