Eva Pavlová se poprvé vyjádřila k úmrtí jejich milované kočky. Micka odešla s pohlazením

18. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Eva Pavlová a kočka Micka. (Foto: Profimedia/instagram E. Pavlová)

Česká média v úterý obletěla informace, že první dáma Eva Pavlová přišla o milovanou kočku Micku. Zprávu potvrdila až nyní a ke ztrátě člena rodiny se vyjádřila na sociálních sítích. Zvíře zemřelo po boji s nemocí ve věku 12 let, v přepočtu na lidský věk mělo něco přes šedesát let.

Eva Pavlová Micku našla v roce 2012 na procházce se psem ve sněhové závěji. Nalezence si celá rodina zamilovala a kočka se stala jejich dalším milovaným členem. Po výhře Petra Pavla v prezidentských volbách bylo jasné, že domácí mazlíček půjde s ním i první dámou na Hrad. Micka se tak rázem stala první hradní kočkou, která obývala Lumbeho vilu.

Bohužel nic netrvá věčně a jak naši nejbližší, tak i domácí mazlíčci nás v určitém věku opustí a zanechají v naších srdcích nesmazatelnou bolest. Kočka Pavlových zemřela v úterý po boji s nemocí, avšak informaci médiím potvrdila první dáma až nyní. Micka odešla s pohlazením v naší blízkosti, napsala na začátku příspěvku.

Naši mazlíčci, parťáci, jsou tady pro nás každý den. Čekají s věrností a láskou, až se vrátíme z práce. Jsou s námi pouze po omezený čas. I když jsme unavení a není nám do skoku, nezapomínejme, že jejich čas s námi se počítá nespravedlivě rychleji. Když přijdou, tak je to radost, když odejdou, cítíme obrovský smutek a prázdno. Provází nás životem, jsou pro nás jistými terapeuty. Měli jsme to štěstí žít se třemi skvělými parťáky, zvířecími dětmi, Jorkšírkou Kiki (14), Bobem (9) a Mickou (12). Milovali jsme je a oni nám tu náklonnost vraceli, jak mohli. Jejich odchod nám vždy zanechal šrámy na duši,” dodala na instagramu Pavlová s tím, že nikdy bychom neměli zapomínat na nikoho ze svých blízkých, kteří nás už bohužel opustili. “Jsou stále jistým způsobem s námi. Přeji všem, aby nám život přinášel co nejvíce těch pěkných chvil.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Pavlová (@evapavlova_oficialni)

Pod příspěvkem se ihned začaly objevovat komentáře plné soustrasti. Vždy budeme na první kočku ČR vzpomínat s láskou,” napsal jeden z uživatelů do komentářů na instagramu. Upřímnou soustrast. Je mi to moc líto. Moc bych si přála, aby se další zatoulaná kočička stala První kočkou,” dodala další. Jedno je ale jisté, že Micku už nikdo nikdy nenahradí, protože každé zvíře je svým způsobem výjimečné.

Celebrity - další články

Doporučujeme