Fotky ze svatby Ondry a Daniely Brzobohatých: Kdo z nich si oblékl svatební šaty?

18. září 2023·Celebrity·Redakce

Ondřej a Daniela Brzobohatí, svatba (Foto: Instagram Ondry a Daniely)

O vzájemné lásce mezi Ondrou Gregor Brzobohatým a Danielou Pásařovicovou všichni vědí. Nikomu neunikly ani jejich zásnuby na Maledivách. Do roka a do dne, ale zamilované hrdličky nečekali. Vzali se už v pátek 15. září v rámci dovolené v Itálii. O tři dny později zveřejnili oba na sociálních sítích pár fotek z velkého dne. A opravdu jim to slušelo.

Že si Ondra a Daniela řekli ano, jsme vás již informovali. V pondělí ráno se ale navíc oba pochlubili fotografiemi z kouzelné svatby. Pokud jste byli zvědaví, kdo z nich nakonec oblékl šaty, naštěstí tento “spor” vyhrála Daniela.

Ondra zavtipkoval na svůj účet a přiznal, co bylo největší úskalí celého obřadu. Střihnout si se snoubenkou o to, kdo z nás bude mít nakonec svatební šaty,” nechal se slyšet vtipálek, který narážel na své nedávné odhalení, že se rád převléká za ženu. A ještě že tak. Daniele to v něžných, bohémských, éterických šatech, ve kterých vypadala jako italská víla, neuvěřitelně slušelo. Zahanbit se nenechal ani ženich, který pro tento velký den zvolil černé kalhoty, bílé sako a bílou košili s motýlkem. Vypadal jako hollywoodská hvězda.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Pro svatbu se rozhodli po pouhých 15 měsících vztahu. Důvodem k tomu prý bylo, že není na co čekat. “S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což sebou nese cejch někoho, kdo prohrál?” vysvětlil Ondra jejich rozhodnutí. Původně měli jet do Itálie jen na dovolenou, ale po zvážení všech pro a proti se rozhodli cestu využít a říct si své ANO.

“Zjistili jsme, že evidentně nejsme první Češi, které to napadlo, a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,” popsal Blesku Brzobohatý. A jaká je největší výhoda svatby v Itálii? “Tady máte jednu velkou výhodu, i když jen slepě zabodnete prst do jídelního lístku, nikdy se nezklamete, protože jídlo je pro Italy svatý grál a za gastrodiletanství vás můžou úřady zbavit i svéprávnosti či občanství. I proto byla hostina jedním z vrcholů dne. Knedlíčkovku a svíčkovou nahradilo risotto a těstoviny rozmanitých chutí,” pověděl Ondra. Valašské kořalky však tekly litry.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme