Nepotřebuje ani špetku make-upu a vypadá skvěle. Tereza Kostková vyrazila za odpočinkem

23. února 2024·Celebrity·Redakce

Tereza Kostková (Zdroj: Frekvence 1)

To snad ani není možné. Tereza Kostková je nádherná žena a sluší jí to při každé příležitosti. A to nejen když je namalovaná, ale i když je zcela bez make-upu. S kolegy z divadla vyrazila na wellness odpočinek.

Dokonalé šaty, perfektní make-up a úžasně upravené vlasy. To je Tereza Kostková ve StarDance, které už roky moderuje s Markem Ebenem. Tam je opravdu za dámu, celou vizáž podtrhují šaty od módní návhářky Tatiany Kovaříkové. Jenže i Tereza chce být občas za “normální” holku bez líčidel.

I proto vyrazila s kolegy z divadla do zámečku Petrovice v Karviné. Tam se nachází nádherné wellness se zahradou, na které se nechala zvěčnit. A vůbec jí nevadilo, že na sobě měla jen ručník a nulovým make-upem. „Za dveřmi kanceláří i za dveřmi v zámečku Petrovice. Dobíjení baterek – vy nám a my (snad) vám,“ okomentovala fotku samotná herečka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Kostková (@terakost)

A není se čemu divit, že pod fotkou se to hned začalo hemžit komentáři. „Krasavice inteligentní!! Hned bych taky jela, ale nevím, jestli bych v osušce byla TAK apartní,” píše moderátorka Halina Pawlowská. „Neskutečně nádherné fotky, moc sluší,” napsal jeden z fanoušků. A všichni mají pravdu, Tereza je opravdu hrdá majitelka svého jména a je to opravdová kost.

Celebrity - další články

Doporučujeme