Rihanna jako necudná jeptiška naštvala křesťany

13. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Rihanna (Zdroj: Profimedia)

Rihanna nedráždí fanoušky pouze letitým slibováním nového alba, ale také aktuální obálkou časopisu Interview. Pokud jste si mysleli, že se zpěvačka po narození svých dětí vzdá provokací, jste na omylu. Riri je zkrátka zapřisáhlou rebelkou a výše zmiňovaná obálka to potvrzuje.

V komentářích pod fotografií, na níž se zpěvačka prezentuje jako necudná jeptiška, se sešla skupinka věřících a konzervativních lidí, kteří takové zobrazení považují za útok na své morální hodnoty. Některé z komentářů dokonce hovoří o výsměchu a dehonestaci náboženství. „Posmíváš se křesťanství jako obvykle! Měla by ses stydět!“ zněl jeden z nich.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Interview Magazine (@interviewmag)

Nejedná se o první případ, kdy Rihanna v rámci módy použila katolickou symboliku. V roce 2018 si na Met Gala oblékla vyzývavé šaty, kabát a biskupský klobouk zdobený drahokamy a perlami.

V rozhovoru pro časopis Interview Rihanna neprozradila, jestli konečně vydá nové album, naopak otázku jako vždy nechala nezodpovězenou. V minulosti se dokonce na fanoušky několikrát obořila, což vzbudilo značný mediální ohlas.

Celebrity - další články

Doporučujeme