Šokující návštěva v divadle! Ondřej Brzobohatý přišel na představení jako RichBitch

29. února 2024·Celebrity·Redakce

Ondřej Brzobohatý (Zdroj: Profimedia)

Tak tohle čekal jen málokdo. Když se provalilo, že Ondřej Brzobohatý se rád převléká za ženu, všichni očekávali, že se hudebník stáhne a na kauzu bude chtít, co nejdříve zapomenout. Ale všechno je jinak. Brzobohatý se hned dvakrát krátce po sobě objevil na veřejnosti jako RichBitch.

Poprvé se na veřejnosti objevil 24. února na premiéře hry Klec bláznů ve Švandově divadle. Do publika usedl jako Tiffany Richbitch, nutno ale dodat, že by ho v převleku za dámu nikdo nepoznal. Loni přiznal, že v zahraničí rád navštěvuje představení s tématikou drag queen, kde je to podle jeho slov zcela běžné. A konečně tak vyrazil i u nás.

Vedle něj usedla v převleku i jeho žena Daniela a jen málokdo by v převleku poznal slavné manželé. Doufal jsem, že z toho večera vyvázneme bez povšimnutí médií. Byli jsme tam soukromě. Co se dá dělat… Tak snad to alespoň pomůže zpropagovat tuhle skvělou show,” svěřil se hudebník fotografům Blesku. Toho pozval na premiéru jeho kamarád Filip Rajmont a to, že dorazí jako žena, bylo přísně tajné. Přál si, aby na premiéru dorazila právě Tiffany Richbitch. Nebyl důvod mu přání nesplnit.” 

A krátce na to vytáhl svůj převlek Tiffany znovu. Tentokrát to bylo druhé výročí show Hedwig a její Angry Inch, v hlavní roli s Romanem Tomešem. Dlouhovlasá blondýna překvapila i samotného Tomeše, který byl za roli dokonce nominován i na cenu Thálie. Určitě bude vypadat líp než já,“ bál se herec. Toho Brzobohatý přepadl na jevišti ve chvíli, kdy už jeho hrdinka nevypadala nejlépe. Zato Tiffany bylo jako ze žurnálu a měla neskutečnou energii.

Dohromady si zazpívali hit It’s Raining Men a bylo vidět, jak si to oba užívali. A nejen oni; diváci jásali nadšením a tancovali vestoje. Opět na místě činu chyběla Daniela Písařovicová, protože měla pracovní povinnosti. Dorazila ale manželka Tomeše, Michaela. Ten pocit, co musí Hedwig mít, když jí Tiffany Richbitch vezme show…, svěřila se zpěvačka s úsměvem.

Celebrity - další články

Doporučujeme