Z roztomilé holčičky je mladá elegantní dáma. Suri Cruise slaví 18. narozeniny a je kopií své matky

19. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Suri Cruise (Zdroj: Profimedia)

Patří mezi nejsledovanější potomky slavných osobností. Vlastně od dětství je pod dohledem veřejnosti, médií i kamer. Suri Cruise, dcera herců Katie Holmes a Toma Cruise, oslavila 18. narozeniny.

Suri Cruise oslavila vstup do dospělosti 18. dubna. Odmalička byla považována za módní ikonu a dlouhé roky byla vzorem pro dospívající dívky. S oblibou kombinovala luxusní kabelky a vysoké podpatky s roztomilými doplňky jako jsou mašle či květinové vzory. Její vkus odrážel její jméno. Suri totiž v hebrejštině znamená princezna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Suri Noelle Cruise Holmes 🔵 (@suricruise_sc)

I když v minulosti patřila mezi nejsledovanější děti, zájem o ní zeslábl. Došlo k tomu především po roce 2012, kdy se její rodiče – Katie Holmes a Tom Cruise – rozvedli. Podle zahraničních médii se vztah rozpadl hlavně kvůli tomu, že se Katie Holmes rozhodla chránit svou dceru před vlivem scientologické církve. Hollywoodský herec je totiž jejím výrazným stoupencem a členem již téměř 40 let.

Suri byla po rozvodu svěřena do výhradní péče matky a se svým otcem se neviděla přes deset let. Katie se rozhodla jí ochránit nejen před církví, ale i před médii. Její soukromí pečlivě střežila a snažila se, aby Suri zažila, co nejvíce normální dětství. Nyní už ale z malé dívenky vyrostla dospělá slečna, která se sama může rozhodnout, zda chce žít dále mimo zájem médií. Všechny také zajímá, zda se vyjádří ke vztahu se svým otcem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Suri Noelle Cruise Holmes 🔵 (@suricruise_sc)


I když Cruise s dcerou není v kontaktu, zavázal se k výživnému v řádech statisíců dolarů ročně na pokrytí lékařských, pojišťovacích, vzdělávacích a mimoškolních nákladů. Suri, která nyní razí velmi podobný styl jako její matka před dvaceti lety, teď čeká vysokoškolská cesta. Mladá dívka si libuje ve volných outfitech – baggy džíny klidně zkombinuje s oversize bundou či svetrem. Ráda ale ukáže svou dokonalou postavu v džínové mini a crop topu.

Celebrity - další články

Doporučujeme