Obrovská odvaha a mateřský cit. Žena bojovala s tygrem holýma rukama o život svého dítěte

21. září 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Archana Choudhary z indického státu Madhjapradéš prokázala obrovskou dávku odvahy. Probudil se v ní přirozený mateřský instinkt a holýma rukama bojovala o život svého dítěte. Informaci uvedl server CBC News.

Když na její patnáctiměsíční dítě zaútočil tygr, neváhala a začala s nebezpečnou šelmou holýma rukama bojovat. Útok se odehrál ve vesnici Rohania, kde žena žije společně se svou rodinou. Podle serveru CBS News chtěl její syn vykonat potřebu, na místě se ale zničehonic objevil dospělý tygr a na dítě zaútočil.

Archana Choudhary se mu v tom ale rozhodla zabránit a začala s ním bojovat. Její křik ale brzy naštěstí uslyšeli vesničané, kteří na místo přispěchali a zvíře odehnali pomocí klacků do lesa. Matka s dítětem byla následně převezena do nejbližší nemocnice.

Žena utrpěla rozsáhlá zranění, včetně propíchnuté plíce, její syn má hluboké rány na hlavě. Podle všeho ale nejsou ani jeden v ohrožení života. (Choudharyová) je mimo ohrožení života a zotavuje se. Dítěti se také daří dobře,“ sdělil agentuře AFP místní úředník Sanjeev Shrivastava. Podle něj tygr na místo zabloudil z nedaleké rezervace Bandhavgarh.

Koktejl - další články

Doporučujeme