Žena považovala syna za mrtvého. Po 12 letech ho našla

2. ledna 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Joyce Curtis ze Skotska pohřešovala syna dlouhých dvanáct let. Ten zmizel v Paříži v roce 2010 a jelikož ho policie nenašla, tak si matka myslela, že je mrtvý. Co se ale nestalo. 19. prosince ženě zazvonil telefon a příslušné orgány jí sdělili, že se její syn našel v nemocnici ve Francii. O příběhu informoval NY Post.

Nemůžu tomu uvěřit,” svěřila se médiím Curtis po shledáním se svým synem. Smířila jsem se s tím, že zemřel… Je to jako ve filmu. Je to zázrak,” dodala šťastná maminka.

Příběh začal v roce 2000, kdy se Nicholas rozhodl cestovat po Evropě. Muž zavolal jednoho dne své matce, že jezdí stopem po Francii a Španělsku, ale jeho máma měla tušení, že spí na ulici a nemá peníze. V roce 2009 pak Joyce oznámila zmizení syna na policii, protože se jí dlouho neozýval. Po roce jí kontaktoval britský konzulát v Paříži, že jejího syna našli v jedné z francouzských nemocnic. Okamžitě se za ním rozjela a to bylo naposledy, co ho viděla.

Zase se ztratil. Řekli mi, že ho poslali na letadlo, ale domů nikdy nedorazil,” uvedla žena o druhém zmizení svého syna. Poté udeřila pandemie koronaviru. “S tím vším, co se dělo, jsem byla přesvědčená, že Nicholas už nežije,” dodala.

Pár dnů před Vánocemi ale dostala opět zprávu, že se její syn ocitl zase v nemocnici ve Francii. Pro Joyce to byl zprvu šok. Ta zpráva mi udělala ty nejlepší Vánoce, zvlášť když v červnu zemřel manžel. Celý den jsem plakala,” řekla serveru. Nicholase se bude snažit dostat zpět do země. Mluvila jsem s ním po telefonu a zdál se být zdravý. Ptala jsem se ho, jestli se chce vrátit domů, a řekl, že ano.” Muž se tak téměř po dvaceti letech vrátí domů.

Koktejl - další články

Doporučujeme