Má dvě zlata z různých sportů, chce i ze třetího? Ester Ledecká si zkusila biatlon s norským králem

3. května 2023·Životní styl·Redakce

Ester Ledecká (Zdroj: Profimedia)

Už se jí podařilo závodit na jedné olympiádě ve dvou disciplínách a vyhrát z nich dvě zlata. Tak že by to zkusila i do třetice? Česká obojživelnice Ester Ledecká se na instagramu přiznala, že si oblíbila ještě jeden sport - biatlon.

Ester Ledecká má zlato ze sjezdového lyžování a ze snowboardu. A skoro to vypadá, že začne do řemesla fušovat i biatlonistkám. Na instgaramu totiž zveřejnila fotky, kde se seznamuje s biatlonovou malorážkou. Kolik tě baví sportů, tolikrát jsi člověkem, tak nějak to je?” napsala k fotce.

S novým sportem se neseznamovala sama, ale pozvala si toho nejlepšího z nejlepších. Fenomenálního norského biatlonistu Johannese Thingnesa Böa. „Já ráda zkouším nové věci a inspiruju se nejlepšími, takže jsem využila i tréninku od Johannese Bö. Jaké sporty děláte na začátku jara vy?” zeptala se svých příznivců.

View this post on Instagram

A post shared by Ester Ledecká (@esterledecka)

V loňském roce si Ledecká moc závodů neužila. Mohla za to rekonvalescence po tříštivé zlomenině klíční kosti, navíc jí chyběla potřebná reprezentační smlouva. Od příští sezóny by se ale na svahy měla vrátit. Na alpských kopcích se potkala právě s norským králem. Lyžování s žijící legendou. Šmíruju a snažím se přiučit nějaký bruslařský vychytávky pro svůj lyžařskej start,” pochlubila se Ester, která se s Johnasem potkala ve francouzském Courchevelu.

Životní styl - další články

Doporučujeme