745 dní bez drog. Muž ukázal, jak střízlivost změní člověka

18. června 2020·Články·Karolína Stránská

Zdroj: Twitter/jusalotofpain

Před pár týdny zveřejnil na sociální síti Reddit uživatel not-irene fotky neuvěřitelné proměny muže, který se vyléčil z drogové závislosti. Poté,  co se fotky staly přes noc virálními, uvedl autor příspěvku, že by si muž na fotkách zasloužil uznání.

Ukázalo se, že muž na fotkách se jmenuje Travis, který značnou část svého života bojoval se závislosti na drogách a nedávno oslavil neuvěřitelných 745 dní bez opiátů. Poté, co zjistil, že jeho fotky obletěly Reddit, se na sociální síti rozpovídal o své cestě ke střízlivosti. “Nejtěžší věc, kterou jsem si v životě prošel. Zůstal jsem na odvykačce rok a půl, protože jsem si sám sobě nevěřil,” uvedl Travis.

Na sociálních sítích se mu dostalo obrovské podpory. “Mám za tebe obrovskou radost, že se ti podařilo tak obrátit život. Ti, kteří tě milují, musí být neskutečně šťastní, že jsi opět zdravý. Jen tak dál,” uvedl jeden z komentujících. Další sledující jeho příběh inspiroval natolik, že na sociálních sítích začali sdílet i své proměny a příběhy. “Gratuluji ti, já jsem už 8 let a 9 měsíců střízlivá a nedávno jsem se také dívala na fotky z minulosti. Doufám, že tě čeká zářná budoucnost,” komentuje jedna z nich.

Zdroj: BoredPanda, Twitter/jusalotofpain

Články - další články

Doporučujeme