Amerika Donalda potřebuje, prohlásila Trumpova (ex)tchyně ze Zlína!

2. listopadu 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Bývalá tchyně prezidentského kandidáta Donalda Trumpa Marie Zelníčková, která žije ve Zlíně, bedlivě sleduje dění před americkými prezidentskými volbami.

“Pokud Donald vyhraje, tak se tam do toho pořádně pustí, Amerika to potřebuje,” řekla ČTK Zelníčková, která odlétá do Ameriky, aby tam s rodinou očekávala výsledek voleb.

“Některé malé státy už odvolily. Pořád se to mění, je to ´up and down´, objevují se různé informace, pořád je to na vážkách, je to teď docela chaos,” uvedla Zelníčková, pro kterou jsou americké prezidentské volby velmi důležité. “Je to přece moje rodina,” vysvětlila.

Podotkla, že je velmi ráda, že má s Trumpem, který byl mužem její jediné dcery Ivany, dobrý vztah. “Pořád se celá rodina vídáme. Navštěvuju vnoučata, hrajeme golf na jeho hřištích,” popsala.

ČTĚTE TAKÉ: VIDEO: Prezidentský kandidát Trump natočil reklamu na pizzu! A to s Češkou po boku

“Doník” se ozval

Právě Trumpovy děti jsou se Zelníčkovou v kontaktu. “Teď se mi ozval malý Doník, mají toho všichni hodně. Už se na ně moc těším,” uvedla Zelníčková, podle které by ale republikánský kandidát zvládl i případný neúspěch ve volbách. “Má co dělat, má toho pořád dost,” řekla Zelníčková.

Do New Yorku jezdí Zelníčková už 40 let. “Co se narodil malý Doník, tak jsem tam lítala třikrát do roka. Teď už jen dvakrát. Mám to tam moc ráda, vždy se za nimi jedu ráda podívat, ale mám ráda také Zlín,” nastínila Zelníčková, která letos s rodinou stráví Vánoce na Floridě.

Její dcera Ivana Trumpová (rozená Zelníčková) byla první manželkou realitního magnáta, narodila se jim dcera Ivanka a synové Donald a Eric. Čtrnáctileté manželství skončilo v roce 1991, Trumpová se po rozvodu sama stala úspěšnou podnikatelkou. Trump si poté vzal americkou herečku Marlu Maplesovou, jeho současnou ženou je Melanie Knaussová původem ze Slovinska.

ČTĚTE TAKÉ:  Hra pro voliče? Trump a Clintonová se do sebe navezli na charitativní večeři, pak si normálně povídali

Celebrity - další články

Doporučujeme