Tvoje dcera je v pořádku. Bývalá snoubenka Vladimira Klička mu poslala dojemný vzkaz

3. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Hayden Panettiere a Vladimir Kličko (Zdroj: Profimedia)

Sice se rozešli už v roce 2018, ale v souvislostech s událostmi posledních dnů si na něj opět vzpomněla. Řeč je o americké herečce Hayden Panettiere, které svému bývalému snoubenci, Vladimiru Kličkovi poslala dojemný vzkaz, který sdílela na svém instagramu.

Herečka Hayden Panettiere sice žije v USA a je americkou občankou, ale Ukrajina a dění v této zemi jí rozhodně není lhostejná. I kvůli tomu, že jejím bývalým přítelem je bývalý boxer Vladimir Kličko, se kterým má dceru Kayu Evdokiu. “Dcera je v bezpečí,” napsala dojemnou zprávu v jednom ze svých komentářů, kde se vyjadřuje k situaci na Ukrajině.

Přestože se cesty Hayden a Vladimira rozešly a herečka je momentálně se svou dcerou v USA, situaci v Evropě ale bedlivě sleduje. Osobně jsem byla svědkem síly ukrajinského lidu, který tak tvrdě bojoval za svou nezávislost a v průběhu let nadále vášnivě bránil svou zemi. To, co dělá Putin, je absolutní ostuda! Tento děsivý okamžik v historii vysílá děsivou zprávu: zprávu, že v dnešní době, v roce 2022, je v pořádku porušovat práva svobodných lidí a dovolit autokratům, jako je Putin, aby si vzali, co chtějí,“ píše na svých sociálních sítích.

Hayden se svým bývalým snoubencem vychází nyní dobře a k Ukrajině má blízký vztah i díky tomu, že po rozchodu nějakou dobu dcera přebývala na Ukrajině. Kličko teď však míst otcovských povinností vzal zbraň do rukou a společně se svým bratrem Vitalijem brání v předních liniích svou zem.

Modlím se za svou rodinu a přátelé tam a za každého, kdo bojuje. Přála bych si, abyste měli více podpory. Přála bych i tam být s vámi a bojovat za vás. Prozatím žádám ty z nás, kteří tam nemůžeme být, abychom stáli bok po boku v solidaritě s ukrajinským lidem a ukázali svou podporu demokracii,” stojí v prohlášení herečky. Ta má po rozchodu s Kličkem zkušenosti s násilnickým Brianem Hickersonem. Ten byl dokonce v jejím domě zatčen za násilí.

Celebrity - další články

Doporučujeme