Anička Slováčková má zhoubný nádor. Za sebou má první chemoterapie

30. října 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / anna_julie_slovackova

Mladičká zpěvačka Anna Slováčková (24) přiznala, že trpí vážnou nemocí. V jednom z prsů jí totiž roste zhoubný nádor. Na životě ale naštěstí ohrožena není. Dceru Dády Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76) nyní čekají chemoterapie a v budoucnu možná operace.

Zpěvačka a herečka Anna Slováčková se v současnosti potýká se zhoubným nádorem v prsu.“Cca tři týdny zpátky jsem se dozvěděla výsledky biopsie, kterou jsem podstoupila po tom, co jsem si našla v prsu novou bulku. Jak asi už tušíte, tak nádor je tentokrát zhoubný. Nejsem ale v ohrožení života a vše bylo opravdu včas podchyceno,” uvedla na svém Instagramu ve středu Anička, která si již před třemi lety našla v prsu dvě nezhoubné bulky a od té doby docházela na pravidelné kontroly.

Pracovitá umělkyně má již první chemoterapie za sebou. Kvůli léčbě jí ale vypadala část vlasů a tak se rozhodla oholit je všechny. “Hned jsme začali s léčbou a věci se dali do pohybu. Mám teď za sebou první chemoterapii a před sebou další. A nevím co a jak bude dál a ani nechci říkat, co mě dál čeká. V tom mají jasno doktoři. A já si říkám, že se vždycky může cokoliv změnit (k lepšímu samozřejmě),” pokračovala ve vzkazu všem svým fanouškům.

View this post on Instagram

Moji milí, dlužím vám asi pár slov k tomu, co se teď děje. V prvé řadě vám děkuji za zprávy, které mi posíláte. Tolik podpory a lásky, co jsem od vás dostala vám budu hodně dlouho vracet..? A teď k tomu, co a jak.. Trochu jsem doufala, že vám tu informaci řeknu dřív než média a znovu mě překvapilo, jak se informace rychle šíří světem. Než se s tím vy samotní nějak pořádně "vypořádáte", už vám volají novináři a ptají se, co se děje. Samozřejmě vše nafukují a dělají z toho zbytečný obří tragédie.. Nicméně mi nezbylo nic, než na to reagovat a uvést věci na pravou míru i vůči vlastnímu klidu. Cca tři týdny zpátky jsem se dozvěděla výsledky biopsie, kterou jsem podstoupila po tom, co jsem si našla v prsu novou bulku. Jak asi už tušíte, tak nádor je tentokrát zhoubný. Nejsem ale v ohrožení života a vše bylo opravdu včas podchyceno. ?? Hned jsme začali s léčbou a věci se dali do pohybu. Mám teď za sebou první chemoterapii a před sebou další. A nevím co a jak bude dál a ani nechci říkat, co mě dál čeká. V tom mají jasno doktoři. A já si říkám, že se vždycky může cokoliv změnit (k lepšímu samozřejmě). Vše normálně zvládám a svět se nebortí. Jak říká jeden můj dobrý přítel.. Hlavní je, se z toho nepo* ?:) Je to prostě tak, jak to je a je to jen drobné zdržení na mé cestě, které mi otevřelo oči a ukázalo pohled na svět a život zase jiným směrem. Tím, který jsem zrovna potřebovala vidět. A doufám, že to někomu z vás žen, ale i mužů třeba pomůže, když budu tuhle osvětu šířit dál – kontrola je důležitá v každém věku. Nic nepodceňujte a dávejte na sebe pozor a mějte sebe rádi! .. Mám kolem sebe celou rodinu, přátelé a lásku. A to je nejdůležitější a největší nakopávač. A navíc pořád stejně pracuji! Nic neruším a ani to nemám v plánu. Naopak jsem ready ještě víc zpívat, točit a moderovat, protože je to věc, která mě naplňuje a psychicky drží v pohodě. Nic mě nezastaví ?? A vám děkuju a přeju hezký den a doufám, že se uvidíme na koncertech. Život jde dál. ?

A post shared by ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova) on

“Vše normálně zvládám a svět se nebortí. Jak říká jeden můj dobrý přítel… Hlavní je, se z toho nepo*. Je to prostě tak, jak to je a je to jen drobné zdržení na mé cestě, které mi otevřelo oči a ukázalo pohled na svět a život zase jiným směrem. Tím, který jsem zrovna potřebovala vidět,” svěřila se.

“Doufám, že to někomu z vás žen, ale i mužů třeba pomůže, když budu tuhle osvětu šířit dál – kontrola je důležitá v každém věku. Nic nepodceňujte a dávejte na sebe pozor a mějte sebe rádi! Mám kolem sebe celou rodinu, přátelé a lásku. A to je nejdůležitější a největší nakopávač,” myslí si zpěvačka.

“A navíc pořád stejně pracuji! Nic neruším a ani to nemám v plánu. Naopak jsem ready ještě víc zpívat, točit a moderovat, protože je to věc, která mě naplňuje a psychicky drží v pohodě. Nic mě nezastaví! A vám děkuju a přeju hezký den a doufám, že se uvidíme na koncertech. Život jde dál,” uzavřela své vyjádření Anička, která se nemocí na kolena rozhodně srazit nenechá.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme