Antonio Banderas promluvil o vztahu s Melanií Griffith: Někdy musí ego stranou, i roky po rozvodu je moje rodina

11. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Rozvedli se sice již v roce 2015, pořád si jsou ale velmi blízcí. Antonio Banderas (59) v rozhovoru otevřeně promluvil o svém vztahu s exmanželkou Melanií Griffith (62). "Nechtěli jsme zahodit 20 let manželství," nechal se slyšet. 

Herec španělského původu Antonio Banderas o svém soukromí příliš nemluví, nyní ale udělal výjimku. V rozhovoru pro El Break de las 7 detailně popsal, jak je to mezi ním a jeho bývalou manželkou, americkou herečkou Melanií Griffith.

Pár už sice netvoří více než pět let, stále jsou ale v častém kontaktu, navštěvují se a pravidelně si volají. “Nechtěli jsme zahodit 20 let manželství. Jsme lidské bytosti, děláme chyby, taková je lidská povaha,” prohlásil v rozhovoru.

Podle herce spolu dvojice prožila mnoho báječných let a vychovala společně úžasnou dceru Stellu (22). Díky tomu už navždy zůstanou rodina.

“Musíte ego odsunout stranou, nesnažit se dokázat, že vy máte pravdu nebo řešit, kdo za co může. Můžete to být vy oba, nebo nikdo z vás. Přijde moment kdy je po všem, a vy to musíte přijmout,” myslí si představitel legendárního Zorra. “Život, jaký jsem měl s Melanií, byl krásný,” zavzpomínal.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme