Bohyně Emily Ratajkowski zase provokuje! Nahá se nastavila do pozice jako pes

11. července 2022·Celebrity·Redakce

Emily Ratajkowski (Zdroj: Profimedia)

Tahle kráska si prostě nedá pokoj a za každou cenu musí provokovat. Modelka Emily Ratajkowski se tentokrát podělila s fanoušky na instagramu o zajímavou fotku. Nastavila se do stejné pozice, ve které byl i její pes.

Krásná modelka Emily Ratajkowski se za svou perfektní figuru rozhodně nestydí a nemá sebemenší problém své tělo ukazovat. Čím méně látky, tím lépe, myslí si modelka. S nahotou rozhodně  nemá problém. Ostatně modelingem se živí, navíc velmi dobře.

Její instagram je plný jejích polonahých fotek. Emily ani tentokrát neudělala výjimku, ovšem tato fotka je trochu odlišná od těch ostatních. Modelka leží nahá na barevném koberci, ňadra si zakrývá částečně rukou a částečně na ní vzhledem k pozici v jaké leží nejsou vidět.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ve velmi podobné pozici se nachází i její psí miláček. Pes navíc vypadá jak kdyby se usmíval a trochu cení zoubky. Modelka má takový ten potutelný výraz, který značí mnohé. Fanoušci jsou nadšení z každé fotky, na které Emily není oblečená. Tento lehce bizardní snímek tak opět vzbudil nadšené ohlasy.

Celebrity - další články

Doporučujeme