BOMBA: Zpěvák Coldplay slyšel Kryštof! Je nadšený ze Srdcebeatu a zve je na šňůru!

1. dubna 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Skupina Kryštof dnes na svém facebookovém profilu zveřejnila email, který dostala od Phila Harveyho, manažera Coldplay, jedné z nejlepších kapel současnosti. Harvey v něm reaguje na návštěvu jejich londýnského koncertu a také na poslech novinky Kryštofů Srdcebeat.

„Díky za pozvání na koncert, bylo to báječné vystoupení,“ píše Krajčovi a spol. Harvey a dodává: „Pustil jsem Chrisovi Martinovi vaší novinku Srdcebeat a podívali jsme se také na video. Chris doslova řekl, že je to sakra dobré a litoval, že takovou písničku nemůže zpívat on sám. Určitě by ji dal na desku Coldplay. A velmi rád by vás pozval, abyste Coldplay podpořili v rámci jejich evropského turné. Pokud se chcete přidat, kontaktujte našeho manažera.“

Skupina Kryštof se tímto emailem plní sny. Coldplay jsou společně s U2 velkým vzorem Richarda Krajča a jeho kolegů.

Richard a spol. k této zprávě na Facebook napsali: “Tomu říkám ráno! TO JE BOMBAAAAAAAAAAAA když vám napíše Phil Harvey od COLDPLAY. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees.”

Doufejme, že to není apríl a sny se skutečně splní. Kapele Kryštof držíme palce a vy Srdcebeat poslouchejte na rádiu Frekvence 1. Hrajeme to nejlepší z muziky!

Podívejte na e-mail, který přišel kapele Kryštof

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme