Brenda z Beverly Hills to nevzdává! Fanouškům po chemoterapii ale poslala bolestivý vzkaz

25. října 2016·Celebrity·Redakce

Brendo, bojuj! Takové vzkazy dostává herečka Shannen Doherty od chvíle, co na veřejnosti přiznala rakovinu prsu. Co obnáší léčba, už několik měsíců pravidelně zveřejňuje na Instagramu. Tentokrát ale fanouškům poslala opravdu bolestný vzkaz.

„Den po chemoterapii není vždycky úplně ideální. Někdy člověk není schopen hýbat se ani tančit. Nemůžete jíst ani myslet na to, co bude zítra. Někdy máte prostě pocit, že to nedokážete,“ napsala herečka, která se před lety proslavila rolí v seriálu Beverly Hills.

„Někdy je to už naopak druhý den, nebo o dva dny později, nebo o šest dní později pryč a vy se můžete hýbat. Přeji mé rodině a každému, kdo trpí: zůstaňte odvážní. Zůstaňte silní. Zůstaňte pozitivní,“ napsala ke snímku, který zveřejnila na Instagramu.

Lékaři zjistili u Doherty rakovinu v březnu loňského roku, nakonec musela podstoupit mastectomii, tedy operativní odstranění prsu. I přes to, že okamžitě podstoupila intenzivní léčbu, rakovina se šířila dál až do lymfatických uzlin.

S rakovinou bojuje, zotavuje se z náročné chemoterapie, ale dlouho ležet nevydrží a když má dobrý den, jede hned do své oblíbené tělocvičny. “Raději bych byla v posteli a nic nedělala, ale hádejte kde zrovna jsem? Jedu do tělocvičny!” napsala herečka před několika týdny na svém instagramovém účtu a přidala fotografii, na které sedí v autě a je vinou léčby bez vlasů.

Jenže každý den na tom není vlivem léčby tak dobře, což ostatně dokazuje i její poslední zveřejněná fotka.

FOTO: Instagram / YouTube.com

Autor: Anna Netušilová

Celebrity - další články

Doporučujeme