Bývalá šéfka České Miss se stala maminkou. Eva Čerešňáková porodila holčičku

26. května 2023·Celebrity·Redakce

Eva Čerešňáková. (Foto: Profimedia)

Modelka a bývalá šéfka České Miss Eva Čerešňáková porodila v pražské Porodnici u Apolináře holčičku. Dceři dala tradiční české jméno Anna. O novém přírůstku se pochlubila na instagramu.

Anna, naše malá prinicezna, 50 cm a 3,61 kg lásky, radosti a Božího požehnání, které jsme si s vděčností přinesli domů. Vítej doma a ve svém hnízdečku Aničko,” napsala na instagram šťastná maminka.

View this post on Instagram

A post shared by ⭐️ Eva Čerešňáková ⭐️ (@eva.ceresnakova)

Samotný porod byl pro modelku velmi intenzivním zážitkem v životě. “Mít možnost na svět přivést nový život je požehnání, za které děkujeme Bohu,” dodala na sociální síti. Následně poděkovala Porodnici u Apolináře, kde maličká přišla na svět.

View this post on Instagram

A post shared by ⭐️ Eva Čerešňáková ⭐️ (@eva.ceresnakova)

Modelka se zasnoubila s partnerem na dovolené v Itálii v roce 2022. Nečekala ale, že místo veselky bude první rodit. Přišlo to nečekaně, dalo by se říct, protože jsem spíš konzervativní člověk… Vždycky jsem si přála mít první svatbu a pak dítě,” sdělila letos na jaře v rozhovoru pro server iDnes.cz. Kdo je jejím snoubence, se zatím neví, krásná Čerešňáková ho totiž před světem médií tají.

Celebrity - další články

Doporučujeme