Čechomor: Jednou jsme hráli v kempu v pět hodin ráno. Řešilo se tam úplně něco jiného, než buřty

16. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Čechomor (Foto: Frekvence 1)

Na předposledním Radiokempu Frekvence 1 vystoupí akusticky kapela Čechomor. Ta dorazí do autokempu Velký Vír na Orlík. Co si pro fanoušky připravili a jak se jim hraje bez čerstvé maminky Martiny Pártlové? Zjistíte v nejnovějším Insta-Callu.

Na předposledním Radiokempu Frekvence 1 se uvidíme s kapelou Čechomor. Ta zahraje akusticky už 18. srpna v autokempu Velký Vír na Orlíku. O tom, co si pro fanoušky připravili, si Jana s Mikeschem v pravidelném Insta-Callu povídali s Karlem Holasem a Františkem Černým. Koncert to bude výjimečný. “Budeme hrát v takové zvláštní sestavě, tak se těšíme, že to bude jiný, než to normálně hrajeme. A i pro fanoušky to bude něco jiného,” říká Karel Holas.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Pro kapelu není žádná novinka hraní na kempu, ale doufá, že na ně zbydou hlavně buřty. “My jsme jednou hrály v takovým kempu, ale hrály jsme tam ráno v pět hodin, kdy si ty návštěvníci dávali snídani a chodili si čistit zuby a my jsme jim k tomu hráli. Bylo to fakt zajímavý,” vzpomíná Holas. “Tam se řešili úplně jiný věci, než buřty. Byla to nádhera,” doplňuje zpěvák František Černý.

Návštěvníci kempu se budou moci těšit na písničky z nové desky Radosti života a dokonce se mohou dočkat i nových tanečků. Jak bude koncert vypadat a co dalšího kapela prozradila, se dozvíte v Insta-Callu.

Celebrity - další články

Doporučujeme