Česká Barbie Gabriel Jiráčková se pochlubila novým zákrokem. Modelka čím dál víc připomíná oživlou panenku

29. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / lolotabella

Zpěvačka a modelka Gabriel Jiráčková (20) známá jako Česká Barbie už je pro svůj vzhled známá firma. Mladá žena se touží co nejvíce připodobnit oblíbené dětské panence. Nyní se Jiráčková pochlubila se svým nejnovějším kosmetickým zákrokem. A práci odborníků si prý nemůže vynachválit.

Stát se živou kopií proslulé dětské panenky Barbie pochopitelně není jen tak. Gabriel Jiráčková se v minulosti již mnohokrát pochlubila, že za její ikonickou vizáží stojí hodiny tvrdé práce na dokonalém make-upu a stylingu vlasů, drsné odříkání a dřina při cvičení. Nepostradatelnou část ale tvoří také kosmetické zákroky.

Ačkoli řada lidí na estetickou medicínu pohlíží poněkud úkosem, Česká Barbie se za svou vášeň pro ně nijak nestydí. Ba naopak, pravidelně referuje o svých zkušenostech a všem svým fanouškům na sociálních sítích vypráví, čím si zrovna prošla a jak se jí to líbilo.

Zdá se, že s výsledkem posledního zákroku je mladá žena více než spokojená. “Už pár minut po zákroku na obchodním obědu nikdo nepoznal, že jsem právě přišla z kliniky – žádné modřiny, žádný neforemný opuch! Prostě jen čirý pocit z krásy!  …tedy samozřejmě jsem po injekcích trošku opuchlá byla, tak velkou čelist samozřejmě normálně nemám,” svěřila se modelka na svém Instagramu a nadšeně se pochlubila výsledkem práce lékařů.

View this post on Instagram

Zlaté ručičky pana doktora z @chirkoz_medical_clinic se hned poznají! ?? Už pár minut po zákroku na obchodním obědu nikdo nepoznal, že jsem právě přišla z kliniky – žádné modřiny, žádný neforemný opuch! Prostě jen čirý pocit z krásy! ? …tedy samozřejmě jsem po injekcích trošku opuchlá byla… tak velkou čelist samozřejmě normálně nemám. ? Především se ale nekonaly žádné nerovnosti, žádné domácí "rozmasírovávání" apod., jako už jsem párkrát zažila. I právě proto mám na @chirkoz_medical_clinic naplánovaných návštěv více, aby vpichů nebylo najednou moc a tvář a rty nenapuchly až příliš. Totiž až při mé další návštěvě mi teprve pan doktor rty a tvář doplní a dotvaruje do finální podoby! ? Odhlasovali jste si taky, že pro vás z další návštěvy uděláme s panem doktorem live-stream, tak už se můžete těšit! ?? A těšit se opět můžete i na další takový krásný outfit z @iv_italy_brands ?? od mé skvělé @ivettinavy ?? ————————————————————————#spoluprace #chirkozmedicalclinic #chirkoz #barbie #chirkozpery #muzesbytkymchces #barbiedreams #barbielife #barbielifestyle #lolotabella #chirkozsk #chirkozmedical #youcanbeanything #barbieface #thefirstczechbarbie #czechbarbie #livingbarbie #palmtree #jawlinecontouring #russianlips #cheers #lunchtime #ivitalybrands #seafood #seafoodlover #mangokosariska #bubagumpshrimp #bubagump #likethesea

A post shared by Gabriela Jirackova Official (@lolotabella) on

 

Foto: Instagram / lolotabella

Celebrity - další články

Doporučujeme