Cindy Crawford se nestydí ani v pětapadesáti: Fanouškům se ukázala v celé své kráse

29. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Cindy Crawford. Foto: Shutterstock

V době své největší slávy byla považována za jednu z nejkrásnějších žen světa. Ani po letech ale její krása nijak neuvadá. Někdejší topmodelka Cindy Crawford (55) se na sociálních sítích odhalila fanouškům a ukázala svou tvář tak, jak ji pánbůh stvořil. A lidem absolutně vyrazila dech. 

Není nic těžkého vypadat krásně v drahých šatech a se značkovým make-upem mistrně aplikovaným na tváři. Udržet si ale půvab i bez jakýchkoli pomůcek, to už je něco docela jiného.

Světoznámá modelka Cindy Crawford teď fanouškům ukázala, že ona s přehledem zvládne oboje. Na svůj instagramový profil, který sleduje bezmála 5,5 milionu fanoušků, pověsila foto, které ji odhaluje s naprostou upřímností.

Zdobí ji sice slušivý top a výrazné náušnice, obličej modelky je ale přirozený a bez výraznějších stop po make-upu. “Nedělní selfie,” okomentovala snímek a poslala svým sledujícím polibek.

View this post on Instagram

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Mnohým při pohledu na pětapadesátiletou modelku spadla brada. “Ty nestárneš, to není možné,” komentovali a nešetřili superlativy.

A krása se v rodině zjevně dědí. Jak modelčina dcera Kaia (19), tak syn Presley (22) se v modelingové branži prosadili zrovna tak.

Celebrity - další články

Doporučujeme