Další rána pro Britney Spears. Zpěvačka přišla o miminko

16. května 2022·Celebrity·Redakce

Britney Spears. (Foto: Shutterstock)

Velmi smutné období prožívá zpěvačka Britney Spears. S partnerem Samem Asghari se moc těšili na miminko, jenže stalo se to, co nikdo z nich nečekal, Britney potratila. O tragické události informovala zpěvačka na instagramu.

S nejhlubším smutkem vám musíme oznámit, že jsme ztratili naše zázračné děťátko v raném stádiu těhotenství. Je to zničující období pro každého rodiče. Možná jsme měli počkat s oznámením, dokud nebudeme déle spolu, jenomže jsme byli příliš nadšení, abychom se podělili o dobré zprávy. Naše vzájemná láska je naše síla. Budeme pokračovat v rozšiřování naší nádherné rodiny. Jsme vděční za vaši podporu. Moc prosíme o soukromí v této těžké chvíli, napsala Britney na instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

O tom, že je zpěvačka v jiném stavu, pár informoval zhruba před měsícem. Pro oba to tak musí být bezesporu krutá rána a jak se s ní vyrovnají, ukáže jen čas. Se Samem jsou již nějakou dobu zasnoubení a proslýchá se, že dokonce se tajně vzali.

Ještě donedávna byla herečka nesvéprávná a 13 let za ni rozhodoval její otec Jamie. Z prvního manžeství s Kevinem Federlinem má už syny Seana Prestona a Jaydena Jamese.


Celebrity - další články

Doporučujeme