Britney Spears se fanouškům ukázala v rouše Evině. Ti nad jejími příspěvky nevěřícně kroutí hlavou

11. května 2022·Celebrity·Redakce

Britney Spears. (Foto: ČTK)

Zpěvačka Britney Spears si svou svobodu užívá doslova naplno. Na sociálních sítích fanoušky nepřestává šokovat. Zásobuje je totiž svými nahými akty, a to podle všeho právě čeká miminko s hercem Samem Asghari.

Je to docela nedávno, co Britney nabyla zpátky svéprávnost. Třináct let ji měl v péči otec Jamie. Tomu už ale odzvonilo a zpěvačka se nejspíš rozhodla svou svobodu užít do sytosti. Fanoušky v posledních dnech na sociálních sítích hojně zásobuje nahými fotkami. Ti nad jejím chování nevěřícně kroutí hlavou.

Na instagramu tentokrát zveřejnila během jednoho dne tři příspěvky, na kterých je zcela nahá. Prsa si zakrývá rukama, a na zakrytí spodních partií použila jen srdíčko. Miluji vás,” napsala k jednomu ze snímku Spears. Nepodceňujte mě. Série fotek, než jsem byla těhotná,” dodala k další.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Některým fanouškům se ale její příspěvky přestávají zamlouvat. Jeden z nich se jí vysmál, jelikož celý den postovala pořád stejné snímky. Další dokonce navrhl, že by Britney měl soud opět zbavit svéprávnosti, protože si myslí, že si svobody užila už příliš.

Zpěvačka je už potřetí těhotná. Své těhotenství oznámila v dubnu a miminko čeká se snoubencem Samem Asghari. Partneři podle zahraničních médiích už mají svatbu za sebou. Zatím se ke spekulacím ani jeden z nich nevyjádřil.

View this post on Instagram

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Celebrity - další články

Doporučujeme