Další smutné odhalení. Nejen Meghan si prošla šikanou, to samé zažila i Kate Middleton

26. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a Meghan (Foto: ČTK)

Meghan Markle si neustále stěžovala na to, že v královské rodině jí nebylo dobře. V šokujícím rozhovoru s Oprah Winfrey dokonce tvrdila, že ji někdo z monarchů šikanoval. Vypadá to ale, že šikanou si prošla i Kate Middleton. Informaci přinesl deník The Mirror.

Začít si něco s princem nebo se dokonce vdát do královské rodiny? To je sen mnoha dívek, ale pohádka se jednou může proměnit v krutou realitu s hořkým nádechem. Pro někoho je to dokonce horor, o čemž  by mohla vyprávět právě Meghan Markle. Pro ni to ale skončilo odchodem z královské rodiny a přestěhováním se do Kalifornie.

Ale její švagrové Kate to tak rozhodně neměla. I ona má za sebou podobnou zkušenost, jenže držela poctivě jazyk za zuby, zůstala a nestěžovala si. V kruzích okolo svého manžela, prince Williama dlouho platila za otloukánka a spoustu si toho vyslechla, než jí lidé a svět začal respektovat.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Největším problém byl její původ, protože nepochází z aristokratické rodiny, ale její rodiče byli podnikatelé, kteří se vypracovali od nuly. Maminka Carole se dokonce kdysi živila jako letuška, což právě bylo těm největším snobům trnem v oku. Zřejmě neměla hned ty správné způsoby a mluvu, jaké dvůr vyžadoval.

Kate se s vévodou z Cambridge seznámila na univerzitě a stala se také obětí šikany. “Posměškům se sice snažila také smát, aby ji přijali, ale nepomáhalo to. Už to nemohla vydržet, cítila se opuštěná a odstrčená,” cituje britský deník Mirror blízký zdroj z okolí Kate. To by mohl být jeden z důvodů, proč se dvojice nakrátko v roce 2007 rozešla.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Upřímná láska ale nakonec zvítězila, Kate a William se dali opět dohromady a v roce 2011 se vzali. Z obyčejné dcery letušky se tak stala vévodkyně a následně i trojnásobná maminka, kterou si celý svět zamiloval. Pak už si všichni rozmysleli, jak o jednou možná budoucí královně budou mluvit.

Celebrity - další články

Doporučujeme