Dámský klub řeší: Rozdáváte doma úkoly nebo děláte všechno sami?

10. března 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Aby to v domácnosti vypadalo všechno tak, jak má, musí se v ní pravidelně udržovat pořádek. Pokud máte ještě navíc děti, je to občas nadlidský úkon. Zvládáte vše sami nebo zaúkolujete i zbylé členy rodiny? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Udělej si sám

Pokud chcete, aby bylo nádobí dobře umyté, aby na oknech nezůstávaly šmouhy nebo aby se neprala bílá sukně s červeným tričkem, nezbývá vám než to vzít do vlastních rukou. Když se o vše postaráte sami, alespoň víte, co kde je a že to v domácnosti vypadá podle vašich představ.

Ten dělá to a ten zas tohle

Pokud je toho na vás doma hodně, zapřáhněte i ostatní členy rodiny. Abyste dosáhli co největší efektivity, každému přidělte úkol, který bude dlouhodobě vykonávat jen on. Brzy pak můžete mít z manžela experta na žehlení, z dcery zdatnou pradlenku a ze syna odborníka na utírání nádobí.

A jak zvládá starost o domácnost Aneta z Dámského klubu? Dělá vše sama nebo umí své okolí zaúkolovat?

Aneta: „Jasně, že rozdávám úkoly. Co dělat umím nebo dělám ráda, tak zvládnu bez řečí. Ale nebudu přece doma dělat otroka. A jelikož žiju s mužem a ne se ženou, je třeba toto plemeno stále trénovat a hlavně funguje jen na povel, což znamená, že chca nechca prostě úkoly rozdávat musím.

A jak to děláte vy? Úkolujete své blízké? na vaše názory se těšíme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme