Dara Rolins je i v padesáti kočka. Takhle si s Nedvědem užívala dovolenou v teple

21. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Dara Rolins a Pavel Nedvěd. (Foto: se souhlasem D. Rolins)

Zpěvačka Dara Rolins sice v prosinci oslavila 50. narozeniny, ale postavu by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Svou postavičku také předvedla v exotice, kde se vydala na dovolenou se svým partnerem, exfotbalistou Pavlem Nedvědem. O povedené snímky se podělila s fanoušky na instagramu.

Dara vyrazila s Nedvědem za teplem do prosluněných Spojených arabských emirátů. A ze snímků, které sdílela na sociální síti, je jasné, že si dovolenou během Velikonoc náramně užili.

Společně navštívili mešitu v Abú Dhabí nebo si užívali popíjení drinků v plážovém baru. Dara i zkušeně zapózovala před objektivem své lásky a na fotografiích, které zveřejnila na instagramu, doslova září. Na sobě má bikiny šedé barvy s drobným vzorem a lehké, průhledné plážové šaty.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

To, že Dara randí s Pavlem, potvrdila v prosinci 2021. Později se pro server iDnes.cz svěřila, že zažívá jedno z nejhezčích obobí v životě. Oba mají už z předchozích vztahů děti. Exfotbalista má syna Pavla a dceru Ivanu a Dara čtrnáctiletou dceru Lauru.

Celebrity - další články

Doporučujeme