Na fanoušky Dary Rolins čekala v O2 areně velkolepá show plná vzpomínek. Je to bohyně, píší

30. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Dara Rolins. (Foto: se souhlasem D. Rolins/Profimedia)

Zpěvačka Dara Rolins si v sobotu nadělila ke svým padesátým narozeninám, které oslavila v prosinci, ten největší dárek, a to v podobě vyprodané pražské O2 areny. Fanoušky čekala tříhodinová show plná efektů, tanečníků a hlavně úžasných hitů. Nechyběl ani duet s několikanásobným zlatým slavíkem Karlem Gottem (†80).

Už před začátkem sobotního koncertu fanoušky zpěvačka informovala na instagramu o tom, že koncert rozhodně nebude na hodinu. A je to tu. Už dnes o 20:00 vás budu čekat v pražské O2 areně. A teď speciální rada pro moje ženy. Koncert trvá skroro tři hodinky, proto si nezapomeňte předtím odskočit. Nerada bych, abyste přišly o jedinou notu, okamžik, emoci,” napsala Rolins v příspěvku.

Později během večera se na sociálních sítích začaly objevovat videa a snímky z koncertu, ze kterých sršela úžasná atmosféra. Všichni si akci užívali. Málokdo vydržel sedět na místě a netancovat. Zpěvačka si do O2 areny pozvala i hosty. Na pódiu se postupně vystřídali Tina, Monika Bagárová, Tonya Graves, Dan Bárta, Rytmus a došlo i na Karla Gotta (†80), se kterým si Dara virtuálně zazpívala oblíbené Zvonky štěstí. Vystoupila zde i její čtrnáctiletá dcera Laura.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený O2 arena Praha (@o2arenapraha)

“Bylo to velký! Nechci srovnávat, jelikož každá z nás je naprostý originál, ale Dara Rolins je diva stejného kalibru jako Beyoncé, Jennifer Lopez apod… Dara je bohyně, má v sobě neskutečný drive, sílu i obrovskou pokoru, neutichající sex-appeal, který jí mohou závidět mladé holky… Prostě top,” napsala později jedna z fanynek na facebook a v podobném duchu se nesly i další příspěvky a komentáře. Rolins tak podtitul show “Největší koncert v životě” dodržela na sto procent.

Celebrity - další články

Doporučujeme