Dara Rolins po plastice: Názory na můj vzhled mě nezajímají

2. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dara Rolins (Zdroj: Profimedia)

Když si Dara Rolins dala pauzu od sociálních médii, fanoušci si mysleli, že si chce zkrátka odpočinout. Nyní se ale ukázalo, že podstoupila další estetický zákrok. Zpěvačku totiž tak trochu sabotoval její doktor, když zveřejnil fotografie z kliniky na svém účtu na instagramu.

Slovenská pěvkyně nahrála na své sociální sítě aktuální fotografie a její sledující rozjeli velkolepou diskuzi. Podle nich si totiž Dara není podobná a někteří ji dokonce přirovnali ke králi popu – Michaelovi Jacksonovi, který je plastickými operacemi proslulý. „Ach jo, proč? Vždyť už to není naše Darinka, ale spíš vypadá jak Michael Jackson,“ napsal jeden ze sledujících. Jiná slečna přirovnala Daru k bývalé první dámě: „Vidím to jen já nebo Dara vypadá jako Dagmar Havlová? Už dost, plastika vám nesvědčí,“ vyjádřila se.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara si samozřejmě komentářů všimla a zareagovala na ně. „Moji milí a vlastně nemilí. Snad jste si nemysleli, že jsem se sem vrátila, protože mi chyběl názor všech odborníků na Daru. Těší mě každý kompliment, ale zároveň nechápu potřebu některých z vás psát mi názor a postoj k estetické chirurgii,“ okomentovala kritiku Rolins.

Zpěvačka dala také jasně najevo, že ji názory na její vzhled nezajímají. „Mně je jedno, co si myslí nějaká teta nebo někdo, koho vůbec neznám. Nechce se mi v tom přehrabovat a mazat negativní komentáře nebo někoho blokovat, na to tu máme jiné umělce,“ dodala k tématu Dara.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zpěvačka si uvědomuje, že po zákroku vypadá trochu jinak, proto sledujícím vysvětlila, že bude chvíli trvat, než si všechno sedne. „Samozřejmě všechno chce čas a chvíli, kdy se to správně usadí a stane absolutně přirozeným,“ dodala na závěr.

Celebrity - další články

Doporučujeme