David Gránský se rozhodl pro razantní změnu vzhledu. Odbarvil se na blond a nechal si narůst vousy

24. srpna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec David Gránský. (Foto: David Gránský)

Po mnoha letech se herec David Gránský rozhodl pro změnu image. Mladého herce si diváci pamatují zejména ze seriálů Modrý kód a Sestřičky, kde hrál Matyho Bojana. Teď se odbarvil na blond a má dokonce vousy. Se svým novým vzhledem se pochlubil na Instagramu.

Éra seriálů SestričkyModrý kód skončila. Co nevidět bude oblíbený herec moderovat po boku Jasminy Alagič další ročník talentové show Česko Slovensko má talent, a tak byl čas na změnu.

David Gránský. (Foto: Se souhlasem David Gránský)

Gránský se rozhodl pro razantní proměnu vzhledu. Po pěti letech doktora Bojana nastal čas na změnu, na nový vzhled a novou roli,” napsal na Instagram herec. Výrazně si tak nechal zkrátit vlasy, odbarvil se a dokonce má vousy.

Herec David Gránský. (Foto: se souhlasem David Gránský)

V minulosti se nechal David slyšet, že ho čeká projekt, o kterém nemůže zatím nic říct. Mnoho lidí si myslí, že by mohlo jít o nejnovější seriál FTV Prima, jehož pracovní název je Zoologická. Jestli si zahraje Gránský po boku pohledné herečky Evy Burešové, která by v novince měla hrát hlavní roli,  si budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Celebrity - další články

Doporučujeme