David Křížek se ozval z vězení. Synovi poslal dojemný vzkaz, manželka Lucie to ale schytala

8. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se svolením Lucie Křížkové

3,5 let natvrdo. Tolik dostal bývalý jachtař David Křížek za podíl na za tunelování Metropolitního družstva. Svůj trest si odpykává na Borech. V minulosti tu byly i jiné známé osobnosti, některé z nich měly trest podstatně delší, než byly podmínečně propuštěny. Je tedy otázkou, kolik si opravdu jachtař odsedí.

Sám Křížek před nástupem do vězení prohlašoval, jak mu trhá srdce, že musí opustit milovanou rodinu, kterou má s moderátorkou Lucií Křížkovou. “Lola je malinká, ne že by ji to nepoznamenalo, ale zvládá to. Ale Dádovi je devět, to je nejhorší věk,” svěřil se v pořadu Limuzína. Na syna myslí i za mřížemi, protože Lucie na svém Instagramu ukázala, že mezi pravidelnými dopisy manželce poslal i obrázek.

Je na něm loď a věnování “Davídkovi táta”. “Můj muž má talent i na kreslení,” řekla Křížková. Příspěvek pak doplnila motivačními větami. “Moře. Po každém odlivu přichází příliv. Po každé bouři vyjde slunce,” napsala k velmi povedené kresbě. Dojalo to všechny její fanynky, které moderátorce pravidelně vyjadřují svou účast. Některé z nich mají podobné zkušenosti, tudíž vědí, že nejhorší je to právě často pro děti.

Samozřejmě se mezi komentáři našli i kritici a rýpalové, kteří v anonymitě nešetří ostrými vzkazy. “No, snad jsou děti na svého otce pyšné. Doufám, že si odsedí, co si zaslouží,” napsal někdo, kdo měl ale na svém účtu nula sledujících i sledovatelů. Některé příznivkyně Křížkové se do dotyčného pustily, ale Miss České republiky z roku 2003 zůstala nad věcí. “Neplýtvejte energií nad komentářem od anonyma. Ale děkuji za vaší podporu,” napsala všem, co se jí zastali.

Celebrity - další články

Doporučujeme