Dcera zpívá lépe, než maminka? Fanoušci J-Lo se po Super Bowlu zamilovali do malé Emme

4. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Jennifer Lopez a její dcera Emme Maribel Muniz. (AP Photo/Charlie Riedel)

Vystoupení zpěvaček Jennifer Lopez (50) a Shakiry (43) na americkém Super Bowlu pořádně zarezonovalo v médiích i na sociálních sítích. Vedle ostřílených profesionálek ale raketově vystřelilo popularitu ještě jedné osoby - teprve jedenáctileté dcery Lopez jménem Emme Maribel. Ta má podle mnohých lepší hlas, než její maminka.

Finále amerického Super Bowlu sleduje každý rok více než sto milionů sportovních fanoušků. Není proto divu, že je pro umělce vystoupení na akci velká čest. Letos se náročného úkolu zhostily zpěvačky Jennifer Lopez a Shakira.

Na největší události amerického fotbalu ale zpěvačky podpořil i nečekaný host. Na pódiu si totiž 3. února po boku své maminky zazpívala i jedenáctiletá Emme Maribel Muniz, dcera Jennifer Lopez a jejího ex-manžela, zpěváka Marca Anthonyho.

Nadaná školačka přitom nefungovala jen jako roztomilé rozptýlení, ale předvedla také pořádný talent. Její zpěv byl tak čistý, že to mnohé až šokovalo. “Emme, táta je na tebe strašně pyšný. Jsi moje srdíčko a jsem navždy tvůj,” napsal po akci na Twitter Marc Anthony.

Hrdý táta nebyl ale zdaleka jediný. “Dcera má lepší hlas, než J-Lo,” napsal například na Twitter jeden diskutér. “Má talent po tátovi,” komentoval další a odkázal zase k hudební kariéře Emmina otce. “Úžasný výkon,” pochvaloval další.

Jestli malá Emme půjde po stopách svých rodičů a shlédne se v hudební branži, to zatím zůstává ve hvězdách. Pokud se tak ale rozhodně, už teď má rozhodně slušnou fanouškovskou základnu.

Celebrity - další články

Doporučujeme