Dojemná zpověď Míši Kuklové: Promluvila o šestém smyslu i o lásce k partnerovi

18. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / michaelakuklova.official

Herečka Michaela Kuklová (51) si své soukromí poměrně hlídá. Teď ale udělala velkou výjimku a se svými fanoušky se podělila o intimní vyznání, ve kterém hovoří o své silní intuici i o lásce ke svému partnerovi, Josefu Wittnerovi (40).

Herečka Míša Kuklová se nijak netají tím, že je duševně založená. Najít cestu ke svému vnitřnímu hlasu ale podle ní nebylo vždycky jednoduché. O své cestě nyní promluvila naprosto otevřeně na svých sociálních sítích.

“Jako holka jsem navštívila svého profesora na DAMU, psychologa. Hledala jsem u něj odpověď na nějakou otázku. Řekl mi jediné: ‘Vždyť to víte.’ Až po letech jsem začala bezpochyby vnímat, že ten tenký hlásek ve mně, který mi například v sedmé třídě hlásil dopředu, že si zlomím nohu (za týden jsem si ji zlomila), mi skutečně dokáže sdělovat určité věci z bližší budoucnosti a odpovídat i na otázky, na které odpověď znát ‘nemůžu’,” popsala Kuklová začátek složité cesty.

View this post on Instagram

Jako holka jsem navštívila svého profesora na DAMU, psychologa. Hledala jsem u něj odpověď na nějakou otázku. Řekl mi jediné: “Vždyť to víte.” Až po letech jsem začala bezpochyby vnímat, že ten tenký hlásek ve mně, který mi například v sedmé třídě hlásil dopředu, že si zlomím nohu (za týden jsem si ji zlomila), mi skutečně dokáže sdělovat určité věci z bližší budoucnosti a odpovídat i na otázky, na které odpověď znát “nemůžu”. Při poslouchání toho vnitřního hlasu jsem mohla dopředu poznat, co se děje s mým zdravotním stavem, jak dopadne ten či onen soud, jaký bude úředník, se kterým se mám setkat, co od něj čekat, jestli klapne ta, či ona práce atd. Jasně, že jsem si rozumem řekla, blbost, nic nevím, ale ono to vždycky dopadlo podle toho vnitřního hlasu a já už nemohla ignorovat fakt, že opravdu máme schopnost vědět. S láskou je to taky tak. S tím pravým partnerem nám může život do cesty připravit těžké zkoušky, klást nejrůznější překážky, ale my přes ně (spíš jimi ?) procházíme jako Terminátor zdí, protože k sobě proste patříme. Máte taky takové poznatky? #skala #opora #laska #charakter #dekuji #milujite #vnitrnihlas #takyvíš

A post shared by Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official) on

Jakmile se ale na svou intuici dokázala naladit, dostavily se rychle výsledky. “Při poslouchání toho vnitřního hlasu jsem mohla dopředu poznat, co se děje s mým zdravotním stavem, jak dopadne ten či onen soud, jaký bude úředník, se kterým se mám setkat, co od něj čekat, jestli klapne ta, či ona práce atd.,” přiznala.

“Jasně, že jsem si rozumem řekla, blbost, nic nevím, ale ono to vždycky dopadlo podle toho vnitřního hlasu a já už nemohla ignorovat fakt, že opravdu máme schopnost vědět. S láskou je to taky tak. S tím pravým partnerem nám může život do cesty připravit těžké zkoušky, klást nejrůznější překážky, ale my přes ně (spíš jimi) procházíme jako Terminátor zdí, protože k sobě proste patříme,” vypsala se ze svých citů a naznačila, že obchodní ředitel Josef Wittner je její životní láskou.

“Máte taky takové poznatky?” zeptala se svých fanoušků na konec. Řada z nich pak herečce skutečně potvrdila, že to vnímá stejně.

“Pár měsíců před tím, než umřel taťka, jsem jela z koupáku a měla jsem vizi, že jdeme za rakví. Viděla jsem tátův pohřeb! Za pár měsíců jsme za jeho rakví opravdu šli,” svěřila se jedna komentující.

“Míšo, míváte i takové situace, jako třeba že si ráno zpíváte jistou písničku a dvě hodiny později ji někde slyšíte? Nebo myslíte na nějaký film a oni ho ten týden třeba dávají v televizi? Já tohle mívám hrozně často, už se tomu směju, ale nevím, co to je a k čemu to má sloužit. Jsou to takové banality, ale mě pokaždé utvrdí v tom, že existuje něco mezi nebem a zemí… Ať už to je umění vidět budoucnost, nebo schopnost si ty situace přitáhnout. Nechápu to, ale ani se nesnažím. Vím jen, že to existuje,” přiznala další.

Celebrity - další články

Doporučujeme