Eva Perkausová se dočkala prvního syna. Na krásném jméně se rodiče shodli

28. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Eva Perkausová (Foto zdroj: Instagram Evy Perkausové – se souhlasem Evy)

Krásná moderátorka televize Prima Eva Perkausová Hecko porodila v sobotu svého prvního potomka. Jak všichni věděli, narodil se kluk a dostal opravdu pěkné jméno. Šťastnou novinou se pochlubila na svém instagramu.

Ještě nedávno seděla po boku Romana Šebrle a moderovala zprávy na Primě. Pak uvolnila místo své zástupkyni, která jí pohlídá židli vedle charismatického krasavce, než se vrátí zpět. Nyní má ale Eva Perkausová jiné věci na práci.

V sobotu se jí a jejímu muži Ivanovi Hecko narodil chlapeček. Fotka tří ruček, z nichž jedna má kolem maličkatého zápěstí štítek, se objevila na instagramu. “První adventní neděle roku 2022 je tou nejkrásnější adventní nedělí, jakou jsem si mohla přát. Včera 26.11., ve večerních hodinách, přišel na svět malý Killian. Vítej mezi námi, andílku!” napsala moderátorka pod fotku. 

View this post on Instagram

A post shared by Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Ve výběru jmen se s manželem prý na 90 % shodovali. Jak sama Eva říkala, Hecko je krátké a úderné a hodí se k němu, jak české jméno, tak i zahraniční. Na výběr měli tedy spoustu jmen, z nichž vybrali právě Killiana. Ani svému partnerovi nezapomněla v příspěvku na instagramu poděkovat. “Tobě děkuji za obrovskou podporu a lásku. Milujeme tě,” napsala.


Celebrity - další články

Doporučujeme