Kristýna Hrušínská už to má za pár. V 9. měsíci se pochlubila nádhernými snímky

26. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Kristýna Hrušínská. (Foto: se souhlasem TV Nova/Kristýna Hrušínská)

Herečka Kristýna Hrušínská, která se do paměti všem divákům vryla zejména díky roli v nekonečném seriálu Ulice, už to má doslova za pár. Představitelka Vandy je v 9. měsíci a nyní se pochlubila na instagramu jako mnoho dalších žen nádhernou fotografií s bříškem. Posuďte sami, jak to na ní herečce sluší.

Kdo v dnešní době nepodstoupí těhotenské focení, jako by nebyl. Všechny nastávající maminky se snaží toto nádherné období zdokumentovat. Mezi ně se nyní přidala i herečka Kristýna Hrušínská, která nasdílela nejen fotografii s bříškem, ale rovnou i s celou rodinou.

View this post on Instagram

A post shared by Kristýna Hrušínská (@hrusinska)

“36. týden,” napsala jednoduše představitelka Vandy k snímku na instagram. Na fotografii je vyobrazena jen v černém spodním prádlem a drží se za holé bříško. Na druhém snímku pak je vyfocena s celou rodinou a psem. “Vojtík, Matěj, Monella a pupíno,” popsala. Pupínem chtěla vtipně poukázat nejspíš na její velké bříško.

Pod oběma fotografiemi se to chválou jen hemží. “Moc vám to sluší,” napsala jedna z fanynek. “Nádherná fotka, jste úžasný,” dodala další.

Celebrity - další články

Doporučujeme