Extrémně potetovaný muž si stěžuje na ženy: Chtějí jen mé tělo, tvrdí

15. července 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / King Of Ink Land King Body Art The Extreme Ink Ite

Nejpotetovanější muž Spojeného království si v pondělí do médií postěžoval, že nemůže najít spřízněnou duši. Ženy o něj mají údajně zájem jen pro jeho tetování a tělesné modifikace, on sám však touží po hlubším vztahu, píše britský Mirror.

Extrémně potetovaný muž, který si dnes říká King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-ite či zkráceně Body Art (39) prý nemůže kvůli svému výstřednímu vzhledu najít lásku. Není to přitom tak, že by všechny ženy odpuzoval, řada z nich je jeho tělem údajně fascinovaná. Navázat hlubší spojení však nemají zájem.

Body Art, který se narodil jako Matthew Whelan, brzy oslaví své 40 narozeniny a pomalu už by si přál založit rodinu. Navzdory bohatému společenskému životu se mu to však nedaří. Dosud prý prožil asi 15 až 20 milostných vztahů, ten dosud poslední se však rozpadl přece dvěma lety a extravagantní Brit je od té doby sám.

“Spousta žen je velmi povrchní a randí jen muži s vypracovaným tělem. A pak tu jsou další ženy, které se o mne zajímají jen kvůli mým tetováním,” postěžoval si pro britské bulvární noviny Daily Mirror.

Body Art je v současné době potetovaný na více než 90 procentech svého těla. Celkem má na kůži přes 300 obrázků, z nichž první přišel, když bylo muži 16 let. Od té doby už si nechal začernit dokonce i bělmo očních bulv. Podstoupil také řadu dalších operativních vylepšení, jako například odstranění bradavek, rozdělení jazyka napůl nebo vykrojení napodobeniny kousnutí do ušního závitu.

Celebrity - další články

Doporučujeme