FOTO: Ivana Gottová jako těhotná prostitutka! Podívejte se

19. února 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Už se to blíží ! 11. března bude mít v pražském Divadle Hybernia premiéru muzikál Přízraku Londýna. V něm se mimo jiné objeví Ivana Gottová, manželka Karla Gotta. Ztvární těhotnou prostitutku, která nedopadne dobře. Zkoušky na muzikál jsou v plném proudu. Podívejte se na fotky.

„Je to těhotná holka chudých mravů, která nemá až tak velký prostor se projevit, za což jsem ráda vzhledem k mým hereckým zkušenostem! Prozradím jen, že Jane nedopadne dobře,“ svěřila se na zkoušce Přízraku Londýna Gottová, která si moc dobře uvědomuje, že je ve světě muzikálů nováčkem a že musí být hodně pokorná!

„Zpívat mě diváci uslyší, i když ne moc! Pokusím se svoji roli ztvárnit co nejpřesvědčivěji a co nejlépe, nejen vůči divákům, kteří si to zaslouží, ale také pokorně vůči všem kolegům, kteří už v muzikálech hrají léta, a já je za to obdivuji. Budu dřít, seč mi síly stačí. Je to velká výzva,“ dodala Ivana.

Ivana Gottová už nějaké pěvecké zkušenosti má. Podívejte se na klip, který loni natočila se svými dcerkami k 75. narozeninám Karla Gotta

 

Celebrity - další články

Doporučujeme