FOTO: Kancléř Mynář se oženil s Noskovou! Svědčil jim Zeman

28. února 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Hradní kancléř Vratislav Mynář se v sobotu oženil s televizní moderátorkou Alexandrou Noskovou! Svatební obřad měli v kostele v Osvětimanech na Zlínsku! Mynář v obci podniká a působí tam i jako zastupitel.

Příjezd svatebčanů sledovaly desítky lidí. Největší část hostů přijela ke kostelu společně autobusem. Na uvítanou dostali skleničku slivovice. Ochutnal ji i prezident Zeman, který se při chůzi do schodů vedoucích ke kostelu opíral o hůl.

Těhotnou nevěstu Noskovou přivezla černá luxusní limuzína. Na sobě měla dlouhé světlé šaty.

Novomanželé si pro svatební obřad vybrali barokní kostel svatého Havla, který je výraznou dominantou a historickou památkou Osvětiman. Kostel byl před více než třemi sty lety postaven nad vesnicí na místě původního dřevěného kostela, který zničil požár.

Nosková kvůli poměru s blízkým spolupracovníkem hlavy státu musela opustit moderování zpráv. V televizi sice zůstala, ale má rizikové těhotenství a už delší dobu nepracuje.

Právě kvůli očekávanému přírůstku do rodiny prý Mynář loni v listopadu koupil vilu v pražských Strašnicích, podle expertů podezřele levně. Kritice čelí kancléř delší dobu i kvůli tomu, že stále nemá bezpečnostní prověrku. Zeman ho ale při všech kontroverzních situacích zatím podržel.

Více o svatbě kancléře Mynáře také můžete slyšet ve zpravodaství rádia Frekvence 1! Pustit si ho můžete tady

 

Do kostela jako jediný z médií mohl deník Blesk!

Celebrity - další články

Doporučujeme