FOTO: Televize opět vysílá Tankový prapor! Podívejte se, jak teď vypadá četařka Babinčáková

26. července 2015·Celebrity·Luboš Procházka

V televizi v neděli večer poběží repríza dnes už kultovního filmu Tankový prapor. Jak aktuálně vypadá představitelka četařky Babinčákové Martina Adamcová (48)? A čím si v životě prošla? Klikněte a čtěte!

Martina si ve svém životě hodně vytrpěla. Hlavně s kanadským podnikatelem Stefanem, kvůli kterému se odstěhovala za moře. V zemi javorového listu si nejprve žili velmi dobře, Stefan podnikal, narodil se jim syn, utápěli se v luxusu. Jenže pak přišla velká změna. Manžel Martiny propadal depresím, hrál na automatech, utrácel spoustu peněz za kokain a na podnikání kašlal.

„Zjistila jsem, že nejsou zaplacený karty, že je pronajatá nejluxusnější kancelář v mrakodrapu v Montrealu, že v ní má tři sekretářky, a že rozdával zlatá plnicí pera. Prostě šok!“ prozradila herečka v pořadu 13. komnata České televize. To ale nebylo všechno.

Stefan jako by se pomátl a chtěl mít pořád všechny peníze. A neváhal sáhnout k násilí. „On mě vzal a hodil proti zdi. Anebo mě v noci, když jsem spala, začal svítit baterkou do obličeje a říkal: ´Já vím, že ty peníze máš a ty mi je dáš!´“ zavzpomínala Adamcová na kterou dokonce manžel dupnul, když se koupala. Odnesla to zlomeným žebrem.

Tehdy jí prý došlo, že musí pryč a nadhodila rozvod! V tu chvíli se rozjelo další kolečko fyzického násilí. Nakonec se přece jen podařilo Adamcové rozvést.

Martinu si také můžete pamatovat jako jednu z moderátorek slavné soutěže Hry bez hranic. Podívejte se:

 

Celebrity - další články

Doporučujeme