Fyzické týrání má jasný důkaz? Britney Spears měla svého exmanžela několikrát zmlátit

27. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Porfimedia)

To, že je Britney Spears občas trochu horká hlava asi nikoho nepřekvapí. Zpěvačka se nyní rozvádí se svým manželem Samem Asgharim a jako jeden z důvodů mělo být i její fyzické týrání. Mezi manžele musela prý i několikrát vlítnout i ochranka a rozdělit je.

Nyní se objevila na veřejnosti fotky z 15. ledna, na kterých je fitness trenér a model Sam Asghari a na rukou má viditelné modřiny. Právě v lednu to bylo poprvé, kdy se začalo spekulovat poprvé o krizi mezi ním a Britney Spears. Bylo to jen půl roku po jejich svatbě, kdy zpěvačka předvedla v restauraci hysterický záchvat.

Sam z podniku odešel a zpěvačku na místě nechal. Manželé sice tvrdili, že se nic nestalo a jejich láska všechno překoná, ale nyní je jasné, že právě tady vznikly jedny z prvních veřejných rozepří. A to to všechno předtím vypadalo jako naprostá idylka. Zpěvačka byla po více než deseti letech vrácena svoboda a ona se konečně mohla vdát za milovaného muže a případně s ním i plánovat děti.

Sam Asghari (Zdroj: Profimedia)

Všechno ale zmizelo. Fitness trenér íránského původu si v zimě začal stěžovat, že ho jeho slavná žena opakovaně fyzicky napadá. Prý třeba jednou ležel v posteli a ona ho zničehonic začala mlátit. On jí nikdy ránu nevrátil, ale kolikrát u jejich fyzických potyček zasahovala ochranka. Britney měla manželovi způsobit i viditelné podlitiny, monokl nebo právě modřiny. Právě ty jsou vidět na snímku z 15. ledna.

Celebrity - další články

Doporučujeme