Herečka Bára Jánová ze Slunečné čelila pedofilovi. Co se před lety stalo?

10. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Bára Jánová. (Zdroj: Profimedia)

Herečku Báru Jánová mohou lidé znát především ze seriálu Slunečná a z reality show Survivor. Málokdo o této sympatické krásce ví, že si v dětství prošla opravdu nepříjemným zážitkem. Málem se totiž stala obětí pedofila. Informuje o tom Blesk.cz.

Jako malá holka si zažila nepříjemnou záležitost, kdy si ji vyhlídnul pedofil. Zalíbila se mu, tak se ji snažil nalákat do svého domu, kde ji chtěl sexuální zneužít. Bára se však zachovala, jak nejlíp to v takové situaci šlo.

“Zachránila mě vlastně jedna bizarní a jednoduchá záležitost. A to bylo plácnutí přes ruku toho násilníka. Pamatuji si to dodnes a bojím se pomyslet, jak by to dopadlo, kdybych tak neučinila,” svěřila se Bára Jánová pro Expres.cz.

A právě kvůli tomuto zážitku se stala jednou z předvádějících na přehlídce organizace Amnesty International, které ženy oblékly do toho, co měly oběti na sobě, když byly znásilněny. Tím chtěli poukázat na to, že si ženy svým oblečením o znásilnění nekoledovaly. Ačkoliv, i kdyby měly na sobě cokoliv, nikdo nemá právo je znásilňovat, nebo je sexuálně obtěžovat. 

Celebrity - další články

Doporučujeme