Herečka Klára Cibulková pamáhala v centru na antigenní testování: Potřebovala jsem být nějak užitečná, řekla

31. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Klára Cibulková v seriálu Krejzovi. (Foto: se souhlasem TV Prima)

Známá herečka Klára Cibulková (45) se rozhodla vzít situaci do vlastních rukou. Už ji nebavilo čekat, až se otevřou divadla a ona bude moci zase naplno pracovat. Sice aktuálně hraje v seriálu Sestřičky Modrý kód, přesto se rozhodla udělat si ošetřovatelský kurz a pomáhá v centru antigenních testů v pražských Letňanech. Informoval o tom deník Blesk.

Nejprve herečka váhala, co bude dělat, protože situace je pořád velmi nejistá.Nechci někam nastoupit a za pár týdnů zase končit, když se situace změní. Kdybychom alespoň jasně věděli, že do září divadla prostě neotevřou, mohl by si člověk udělat nějaký plán, ale žádné konkrétní termíny neexistují,” popsala svou situaci pro deník Blesk Cibulková.

Přesto cítila potřebu dělat něco, co jí bude dávat smysl.Proto jsem už loni na podzim absolvovala ošetřovatelský kurz Červeného kříže a před nějakou dobou jsem byla deset dní v centru antigenních testů v Letňanech. Už jsem prostě potřebovala být nějak užitečná,” dodala herečka pro server.

Také si v zimě prošla obdobím úzkosti a deprese. Byla jsem ze současné situace, z toho, že stále není vidět světlo na konci tunelu, už tak vyčerpaná, že jsem dva dny jen ležela a přemýšlela, co dál,” řekla. Následně dostala nabídku z centra na antigenní testování. “Naštěstí mě právě v tu dobu nasadili do Letňan, což mě vytáhlo. Konečně jsem byla zase šťastná,” dodala Cibulková pro server.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme