Herečka Michaela Kuklová vyhrála boj s rakovinou! Výsledky všech vyšetření mám v pořádku, napsala fanouškům

23. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Michaela Kuklová. (Foto: Instagram michaelakuklova.official)

V minulosti se herečka Michaela Kuklová fanouškům na sociální síti svěřila, že bojuje s rakovinou. Od té doby je průběžně o svém souboji informuje. V neděli se ale pochlubila s radostnou novinou, kde oznámila, že výsledky z posledního vyšetření má v pořádku.

Michaela Kuklová se snaží lidi, které trápí rakovina stejně jako ji, na své sociální síti motivovat. Je známo, že herečku tato zákeřná nemoc připravila o obě prsa. Minulý týden podstoupila zásadní výšetření pomocí magnetické rezonance.

V neděli se pak na Instagramu objevil příspěvek s radostnou zprávou.Výsledky všech vyšetření mám v pořádku. Mějte báječnou neděli, napsala herečka. Pod příspěvkem se hned zvedla vlna gratulací a srdíček od přátel a známých Míši, kteří jí v tomto boji drželi po celou dobu palce.

View this post on Instagram

A post shared by Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official)

Aktuálně podle deníku Blesk čeká Míša na operaci, během které jí lékaři vymodelují nová silikonová prsa. Které jsou pro sebevědomí každé ženy důležité. Kuklová to ale tak nebere, podle ní se jedná jen o estetickou záležitost a jediné co je důležité je zdraví.

Celebrity - další články

Doporučujeme