Holky se zabaví, kluci to mají horší. David Gránský pobavil videem z karantény

22. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / davidgransky

Podobně jako mnozí další se ani David Gránský (28) nemůže v současnosti věnovat svému povolání. Chvíle před kamerou mu ale zřejmě natolik chybí, že se rozhodl vynahradit si je i v karanténě. Se svou manželkou Nikolou natočili krátké video o tom, jak u nich vypadá život během pandemie. 

V běžných podmínkách věnuje herec David Gránský svůj čas hraní v muzikálech či seriálech, jako je třeba Modrý kód. To teď ale samozřejmě není možné a tak tráví mnohem více času doma. Stejně je na tom i hercova manželka Nikola.

Jak se ale zdá, současná opatření zdaleka nedopadají na oba stejně. Dvojice o karanténě společně natočila vtipné video.

“Týden v karanténě. Co si budem. My kluci to v té karanténě nemáme úplně jednoduchý, že jo. Holky se dokážou zabavit různými aktivitami, zatímco my…” okomentoval Gránský a zveřejnil záběry na svém Instagramu.

Netrvalo dlouho a ukázalo se, že herec s manželkou v tom rozhodně nejsou sami. “Tak u nás to vypadá stejně, a to ani nezáleží na tom, jestli je karanténa, nebo ne,” svěřil se například jeden z fanoušků. “Co si budeme povídat… My ženy máme stále co dělat,” dodala další komentující.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme