Hvězda muzikálu Děti ráje dělá ve skladu. Po Mottlové si novou práci našel i Ondřej Bábor

9. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Ondřej Bábor

Mnoho herců a dalších umělců v současnosti zůstalo bez práce, museli proto na čas opustit své profese a pokusit se uživit nějak jinak. Po herečce Barboře Mottlové (33), která v současnosti pracuje jako pokladní, se podobnou cestu vydal i její kolega Ondřej Bábor (28). Ten má práce hned dvě - ráno jezdí jako kurýr a večer pracuje ve skladu. 

Ondřej Bábor (28) se za normálních okolností živí svým zpěvem a herectvím. To ale nyní možné není a aby měl z čeho platit své účty, našel si hned dvě nové práce.

“Posledních 14 dní bylo velmi pestrých a pokračujeme dál. Ráno jezdím jako kurýr, na večerní směny chodím doplňovat do skladu,” napsal na svém Instagramu v neděli.

“Balíků a dopisů chodí opravdu hodně a kurýři nestíhají, proto je potřeba každá pomoc, lidi nakupují nejvíce z domova. Ale to je jedna část, druhá část bohužel chodí stále nakupovat osobně a není jich málo, je jich dokonce natolik, že i obchodní řetězce potřebují každou ruku k doplňování skladů a regálů ve vašich obchodech,” popsal Bábor současnou situaci.

“Musím říct, že mě baví obě práce. Nejvíce si ale užívám práci kurýra,” dodala hvězda muzikálu Děti ráje. “A teď, cca po 14 dnech, si uvědomuju, jak je takováhle změna života někdy potřeba. Mějte se, začíná mi směna,” pochválil si.

Televizní diváci herce znají díky filmu Teroristka nebo seriálu Modrý kód. I jeho natáčení je ale v současnosti přerušeno.

View this post on Instagram

Posledních 14 dní bylo velmi pestrých a pokračujeme dál ?Ráno jezdím jako kurýr, na večerní směny chodím doplňovat do skladu. Balíků a dopisů chodí opravdu hodně a kurýři nestíhají, proto je potřeba každá pomoc, lidi nakupují nejvíce z domova. Ale to je jedna část, druhá část bohužel chodí stále nakupovat osobně a není jich málo, je jich dokonce natolik, že i obchodní řetězce potřebují každou ruku k doplňování skladů a regálů ve vašich obchodeh. Musím říct, že mě baví obě práce. Nejvíce si ale užívám práci kurýra ? A teď, cca po 14 dnech, si uvědomuju, jak je takováhle změna života někdy potřeba. Mějte se, začíná mi směna ?

A post shared by Ondřej Bábor (@_on_bejbr_) on

Celebrity - další články

Doporučujeme