Herečka Mottlová odmítla finanční pomoc a začala pracovat jako pokladní. Poznávám nový svět, tvrdí

8. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Barbora Mottlová / Facebook

Řada lidí v současné situaci zůstala bez práce a bez peněz. Patří sem i herci a další umělci, kteří se ze dne na den ocitli takřka bez prostředků. Herečka Barbora Mottlová (33) se ale rozhodla vzít svůj osud pevně do svých rukou, nabídku finanční pomoci odmítla a začala pracovat jako pokladní v supermarketu. "Poznávám nové lidi a nový svět," pochvaluje si. 

Kvůli současnému nouzovému stavu nemůže řada lidí vykonávat své profese. Většina herců a dalších umělců tak ze dne na den zůstala bez příjmů, výdaje jim ale nikam nezmizely. Mnozí se rozhodli lidem v nouzi nabídnout svou pomoc, herečka Barbora Mottlová známá například ze seriálu Přijela pouť se ale rozhodla ji nepřijímat.

Místo toho si našla práci jako pokladní v samoobsluze a vydělává si na své účty nadále sama. “Ze dne na den jsem přišla o veškerou práci jako velká spousta lidí kolem mě. Beru situaci takovou, jaká je a vycházím z ní. Nedá se nic dělat. Nebrečím. Nesedím doma na zadku a nečekám, až dojdou peníze. Nenechám se od nikoho vyživovat a když mám zdravý nohy ruce, nebudu si ani půjčovat, abych mohla doma válet šunky,” zveřejnila v pondělí na svém Facebooku.

“Nájem ani žvanec se samy nezaplatí. Už druhý týden dělám v sámošce na pokladně. Díky tomu mám dobrý pocit z odvedený práce, učím se novým věcem a hlavně, poznala jsem super partu lidí. Jsem vděčná za to, co mám a co díky týhle divnodobě poznávám… Lidi, tyvoe, mějte se rádi,” pokračovala.

??? ??, ???? ?? ???Ze dne na den jsem přišla o veškerou práci jako velká spousta lidí kolem mě. Beru situaci takovou,…

Zveřejnil(a) Barbora Mottlová dne Pondělí 6. dubna 2020

“Já absurdně zažívám krásné období. Možná taky proto, že věřím, že je přechodné. Učím se novým věcem, poznávám nový svět díky své nové práci v samoobsluze. Ale taky mám prostor na sobě víc makat. Třeba do provazu už mi chybí jen kousek, pořádně si zazpívám každý den,” napsala ve středu a poděkovala všem, kteří jí v těžké době nabídli svou pomoc.

ᴏ ɴás ᴜᴍěʟᴄíᴄʜ ?Víte, když umělec nemůže dělat svojí práci, nebo výstižněji řečeno, mu jí zakážou, zlomí mu to srdce….

Zveřejnil(a) Barbora Mottlová dne Středa 8. dubna 2020

Celebrity - další články

Doporučujeme