Insta-Call: Pavel Callta chystá novou letní pecku a vrhá se do herecké kariéry

9. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Pavel Callta (Foto: Se souhlasem Pavla Callty)

Zpěvák Pavel Callta má i přes současnou situaci napilno. Chystá novou desku, na které částečně pracoval ve Francii, a kterou snad brzy představí. Kromě toho pozval diváky Insta-Callu na letní koncert a prozradil, co kromě skládání nové desky dělá.

Zpěváka Pavla Calltu jsme nachytali v autě, když se vracel ze studia. Zde připravuje novou písničku a vypadá to, že půjde o pořádný letní hit. “Zatím o tom nemůžu mluvit, je to čerstvě složený a ještě na tom budu pracovat. Pracovní název je Letní song,” přiznal Pavel. Písnička je složená asi tři týdny, ale jen pár hodin před Insta-Callem Pavel text změnil. “Včera jsem si sednul a napsal jsem úplně novou melodii a refrén a dneska jsem to nahrával,” komentoval. Zbrusu nová písnička by snad mohla vyjít během května.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Kromě práce na nových věcech ale plánuje zpěvák i koncerty. Už 30. června se chystá koncert na lodi, který sice bude jen pro 100 lidí, ale podle zpěváka je to jedinečný zážitek. “Mám tam sice další koncerty, ale nikdo neví, co se povolí a pro kolik lidí,” říká.  Hudba ale není to jediné, na čem Pavel Callta pracuje. Co říká na úspěch společného songu s Pokáčem či čemu se aktuálně věnuje, zjistíte na INSTA-CALLU Frekvence 1!

 

Celebrity - další články

Doporučujeme