Jak bydlí Harry a Meghan? Jedná se o nádherný dům, který připomíná zámek

19. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Harry a Meghan vyměnili deštivou Anglii za slunnou Kalifornii. Jejich sídlo v luxusním Montecitu se nachází v sousedství hollywoodských hvězd jako je Ariana Grande nebo Gwyneth Paltrow. Jak se královskému páru bydlí, ukázal web Marianne.

Od té doby, co se Harry a Meghan vzdali královských povinností si za svůj domov vybrali slunnou Kalifornii. Jejich sídlo v Montecitu se nachází vedle hvězd jako Ariana Grande nebo Gwyneth Paltrow. „Je to místo, kde si díky velikým pozemkům neuvědomujete, kdo s vámi sousedí a je vám to vlastně jedno,“ vypráví prodejce luxusních nemovitostí Jason Streatfeild pro Marianne.

Pak ale také může v obchodě potkat Oprah Winfrey nebo v restauraci Ellen DeGenerers. Oblast se nachází zhruba 150 km od Los Angeles. Místo se pyšní výhledem na oceán i kalifornské pobřeží a působí opravdu nádherně. Je to ideální místo pro děti, i proto, zda Harry s Meghan rádi vychovávají své dvě děti – Archieho a Lilibet.

Spíše než dům je to zámek. Sídlo má devět ložnic a 16 koupelen a je to opravdu luxusní místo. Budovu obklopují velké zahrady, jsou obrovské a mají středomořskou atmosféru. Nechybí růžový sad, italské cypřiše, lány levandule, ale také staleté olivovníky. Samotný dům je postavený z místního kamene a z části je pokrytý popínavým břečťanem. Hlavní rezidenci dominují dřevěné prvky a zemité tóny.

Obývacímu pokoji dominuje kamenný krb a knihovny. Jídelna pojme spoustu hostů, je zde tako domácí kino nebo soukromá vinotéka. Exteriér je přizpůsobený k pobytu venku. Je tu venkovní kuchyně, posezení, chatky, čajovna, tenisový kurt a bazén. Jedná se o opravdu nádherný prostor, kde Harry a Meghan najdou všechno po čem touží.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme