Nejezděte, nikdo vás tam nechce. Dorazí Harry s Meghan na svátky do Velké Británie?

18. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Meghan Markle a princ Harry (Foto: ČTK)

Vypadá to, že britská královská rodina už s Harrym a Meghan vůbec nepočítá. Pár, který žije v USA totiž dostal zákaz jezdit do Velké Británie, a to ani na Vánoce. Informace o tom proběhli na twitteru.

Meghan Markle porodila druhého potomka letos v červnu. Holčičku Lilibet, která dostala jméno po královně Alžbětě II. ale většina královské rodiny zatím naživo neviděla. A to ani samotná panovnice, která bojuje se zdravotními problémy. Sice jí holčičku ukázali přes videohovor, ale to není ono.

Na sociálních sítích se začalo divoce komentovat, zda se situace změní letos na Vánoce a Harry s Meghan dorazí na svátky do Velké Británie. Většina lidí si myslí, že to tak nebude. “Nemyslím si, že H a M s dětmi na Vánoce do Británie pojedou,” napsal na twitter jeden z komentátorů. A další šli ještě dál. „Meghan a děti se na tom ostrově žumpy nebudou cítit bezpečně,“ napsal někdo.

I další si myslí, že možnost svátků v Anglii není ve hře. „Jsou to jejich první Vánoce s Lili. Proč by si dobrovolně vybrali k těmto dnům bolest? Nedávalo by to smysl, aby jeli,“ míní další komentátoři a dvojici to vůbec nedoporučují. Vztahy královské rodiny a páru nejsou ideální a je tedy otázka, jak to nakonec dopadne.

Celebrity - další články

Doporučujeme